Hej du hoppeligen blivande föreningsmedlem!

Vi tror att du skulle trivas hos oss!

Vad roligt det skulle vara om du också vill bli medlem i vår förening. Vi hoppas och tror att du skulle trivas bra med oss. Just nu är vi ca 300 personer och fler vill vi bli. I en värld när många föreningar tappar i antal och tvingas lägga ner verksamheten har vi klarat oss bra.

Medlemsavgift som betalas till förenings postgiro 715516-1 är
150 kr per person  eller
230 kr per hushåll/familj eller
125 kr för pensionärer

Maila gärna dina uppgifter till oss så att vi kan uppdatera vårt medlemsregister direkt -  Om du betalar för hushåll/familj så kom ihåg att skicka uppgifterna på alla personer i hushållet/familjen även barnen.

Uppgifter vi vill ha från Er är: Namn, adress, födelseår, Kommun i Finland, gärna tel. nummer  och mailadress.

Om du flyttar så kom ihåg att meddela oss den nya adressen så att vi kan skicka medlemsutskicket till rätt adress.

Vi har ingen anställd personal utan allting sker på ideell basis.

Vill du se vilka aktiviteter som är på gång kan du kolla här. Du kan också själv vara med och påverka vad vi ska göra.

Föreningen är medlem i Föreningen Norden, FRIS. Det innebär att du har möjlighet att delta i andra finlandssvenska föreningars verksamhet.

Vi i styrelsen är mycket stolta över verksamheten i föreningen och vi uppskattar verkligen när ni hör av er med förslag på verksamhet eller bara synpunkter i största allmänhet. Medlemsavgiften är vårt sätt att finansiera verksamheten och vi tycker att den är den bästa investering du kan göra just.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss!