Villaavslutning / höstfest

 
Den mest österbottniska sensommarfesten av dem alla! Kom och fira villaavslutning/veneziansk afton eller kalla det bara höstfest om du vill. Klockan 19 är det insläpp den 2a september!

På festbåten Vieille Montagne på Söder Mälarstrand kajplats 15. Festligt och helt otroligt kul i glada österbottningars lag. Grillmat med tillbehör ingår och dricka som passar till säljs i baren. Ta med kontanter.
För underhållningen i år står två begåvade unga österbottniska musiker, Niclas Eriksson från Närpes (jepp, det är dialektrockar-Lasses son) och Lukas Djupsjöbacka från Oravais.

Anmäl dig direkt så du inte glömmer och har du glömt att betala in medlemsavgiften i år är det ett bra tillfälle nu så får du komma på fest billigare (läs på vår hemsida hur du blir medlem http://osterbotten.se/)
Hela kalaset kostar 150 kronor för medlemmar och 200 för ickemedlemmar. Anmäl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 28 augusti och betala in avgiften till Postgiro: 71 55 16-1.