Vad har hänt?

Aktiviteter som varit. Så att du kan se hur roligt vi har haft.

AW på Kings Table


Varmt välkomna till höstens AW på King's Table Bar & Restaurant nu på fredag 6e oktober, Sveavägen 64.

Vi ses!

 

 

Höstfest på Vieille Montagne

 
Notera att måndag är sista dagen att anmäla sig till denna episka fest! Skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriv hur många ni är (en kommer-notering här på sidan räknas alltså inte som anmälan). Betala sedan in festavgift till postgiro 715516-1, 150 kronor för medlemmar och 200 kronor för icke-medlemmar. Detta är alltså också ett gyllene tillfälle att bli medlem om du inte redan är det. http://osterbotten.se/index.php/foreningen/medlemskap

Ta med vänner och bekanta som inte är österbottningar! En bra fest är en bra fest och vi utesluter ingen. :) Hoppas vi ses!

 

Plats: Vieille Montagne, Söder Mälarstrand kajplats 15

Tid: Insläpp från kl 19 - 21

Underhållning: Niclas Eriksson och Lucas Djupsjöbacka

 

Närpes skolmusikkår i Stockholm

 
Finland 100 år med Närpes skolmusikkår i Upplands Väsby och Stockholm

En heldag med Närpes skolmusikkår och drillflickorna som började i Upplands Väsby och avslutades på Mariatorget i Stockholm. En härlig stämning, publiken som väntade, sol och många glada passerande som stannade och njöt av deras uppträdanden.

 

 

 

 

Finland 100 med Närpes skolmusikkår

 
Upplands Väsby firar 100 år med Närpes skolmusikkår

Närpes skolmusikkår och drillflickorna uppträder i Kungsträdgården torsdag 24/8 kl 12 och 14 (inför kungen och presidenten) och vid Engelbrektsplan fredag 25/8 kl 15 (statyinvigning kl 15.30) inför ministrarna. Sedan på lördag 26/8 så paraderar de i Upplands Väsby från Kulturhuset Messingen längs Centralvägen till Suseboparken där de spelar ca 40 minuter.

KAJ kommer den 21 oktober till Messingen, mer detaljer närmare eventet. Preliminärt soundcheck fram till 20 och sedan dans till midnatt. Pris 250 kr, anmält och betalt på förhand.
 

 

Villaavslutning / höstfest

 
Den mest österbottniska sensommarfesten av dem alla! Kom och fira villaavslutning/veneziansk afton eller kalla det bara höstfest om du vill. Klockan 19 är det insläpp den 2a september!

På festbåten Vieille Montagne på Söder Mälarstrand kajplats 15. Festligt och helt otroligt kul i glada österbottningars lag. Grillmat med tillbehör ingår och dricka som passar till säljs i baren. Ta med kontanter.
För underhållningen i år står två begåvade unga österbottniska musiker, Niclas Eriksson från Närpes (jepp, det är dialektrockar-Lasses son) och Lukas Djupsjöbacka från Oravais.

Anmäl dig direkt så du inte glömmer och har du glömt att betala in medlemsavgiften i år är det ett bra tillfälle nu så får du komma på fest billigare (läs på vår hemsida hur du blir medlem http://osterbotten.se/)
Hela kalaset kostar 150 kronor för medlemmar och 200 för ickemedlemmar. Anmäl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 28 augusti och betala in avgiften till Postgiro: 71 55 16-1.